Πρόταση για ευρεία χρήση των διαδραστικών πινάκων

Πέμ, Δεκ 14, 2023
Sxolia_14-12-23_diadrastikoi_pinakes-02

Ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης «καίγεται» να εγκαταστήσει μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο διαδραστικούς πίνακες σε όλα τα σχολεία της χώρας, προκειμένου το μάθημα να είναι «πιο ενδιαφέρον και να βοηθήσει τον καθηγητή και τον δάσκαλο στη δουλειά του». Ας προσπεράσουμε το γεγονός ότι ταβάνια πέφτουν στα σχολεία και ακόμα και διαδραστικοί πίνακες που φτάνουν σε σχολεία δεν μπορούν να λειτουργήσουν λόγω απαρχαιωμένων υποδομών. Θέλουμε να κάνουμε πέρα από μαχητική-λαϊκή αντιπολίτευση και εποικοδομητική… Συγκεκριμένες προτάσεις λοιπόν:

  • Να πάει ο Υπουργός με το επιτελείο του και βοηθό την Κεραμέως να τοποθετήσουν τους σύγχρονους πίνακες στα τζάμια του κτηρίου της Σχολής Αρχιτεκτονικής του ΕΜΠ που έπεσαν και από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.
  • Να πάει ο Υπουργός με τον Μητσοτάκη, που έκανε διάλεξη για την παιδική παχυσαρκία, με εξοπλισμό του σύγχρονους πίνακες και να κάνουν σεμινάριο στους φοιτητές της Ξάνθης ώστε να τους πείσουν ότι οι κατσαρίδες που βρίσκουν στο φαγητό τους αποσκοπούν σε μια εξισορροπημένη δίαιτα.
  • Να αξιοποιήσει τα 25 εκ. ευρώ που σκοπεύουν να δώσουν για συνεδριακό κέντρο με roof garden, ώστε να πάρουν ακόμα περισσότερους σύγχρονους πίνακες που θα τους βάλουν ως οροφές στα ταβάνια των σχολείων που πέφτουν.

Παραθέτουμε και ενδεικτικές φωτογραφίες για να βοηθηθεί ο Υπουργός στο έργο του. Εντάξει είμαστε;

2 Εικόνες