Σοσιαλδημοκρατία και tripadvisor

Πέμ, Δεκ 14, 2023
Sxolia_14-12-23_tripadvisor-01

Χρυσές δουλειές κάνουν ταβέρνες, μπαράκια, καλά εστιατόρια και διάφοροι χώροι εστίασης με τις διεργασίες στον χώρο της σοσιαλδημοκρατίας. Ο νυν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε δείπνο με τον Ν. Κοτζιά, πιθανά για να συζητήσουν τη στρατηγική της ΝΑΤΟϊκής «αριστεράς», μπροστά σε επικίνδυνες εξελίξεις. Ο ίδιος σε μπαράκι με πρώην μπασκεμπολίστα, πιθανά απλά για να συζητήσουν για αθλητισμό. Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ταβέρνα της Νέας Σμύρνης με τον Γ. Σακελαρίδη είτε στα πλαίσια της φιλίας που διατηρούν είτε για το πώς πρέπει να συμπεριφερθούν οι πλέον αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις νέες προκλήσεις της εποχής και την αντιλαϊκή παρακαταθήκη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Μέσα σε αυτή τη χαρά του στομαχιού και του ουρανίσκου έμειναν όμως δύο παραπονεμένοι:

  • Η ηγεσία της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, που οι άνθρωποι συνάντηση είχαν ζητήσει από τον Στέφανο Κασσελάκη και αυτός τους αντιπρότεινε ποτό. Τελικά, δεν πήγαν ούτε για ποτό, με πρώην μέλος του ΚΣ της νεολαίας να εκφράζει, συνολικά, το παράπονο του για τις εξελίξεις, μιας και όπως είπε «έτρωγε καφέδες στα αμφιθέατρα» για να υπερασπιστεί τα μνημόνια και την συμφωνία των Πρεσπών.
  • Ο πρέσβης των ΗΠΑ, γνωστός γευσιγνώστης. Κανένα δείπνο δεν χρειάστηκε με τον Στέφανο Κασσελάκη για να τα «βρουν» σε όλα τα ζητήματα.