Δημοκρατικοί των ΗΠΑ, σιχαμένοι μέχρι το μεδούλι υποκριτές!

Τετ, Νοε 8, 2023
Sxolia_8-11-23_democrats-01

«Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να παρέχουμε ανθρωπιστική βοήθεια –τροφή, νερό και ιατρικές προμήθειες– σε αθώους ανθρώπους στη Γάζα. Αυτή η ροή πρέπει να αυξηθεί και εργαζόμαστε σκληρά για να γίνει αυτό.», Τζο Μπάιντεν.

«Κατά τη γνώμη μου, μια παύση είναι απαραίτητη για την προστασία των αμάχων, όπως απαιτείται από τους νόμους του πολέμου, καθώς και για την παροχή ισχυρών προμηθειών τροφίμων, νερού και ιατρικής βοήθειας για την αντιμετώπιση της αυξανόμενης ανθρωπιστικής καταστροφής», Μπέρνι Σάντερς.

Έτσι ήταν πάντα οι Δημοκρατικοί. Υποτίθεται ότι νοιάζονται για την ειρήνη μα πάντα προωθούν απαρέγκλιτα τους πολεμικούς σχεδιασμούς των αμερικανικών μονοπωλίων από όποια θέση έχουν, βάζοντας τις απαραίτητες δόσεις «ανθρωπιστικής» υποκρισίας. Τους αρέσει να βομβαρδίζουν ανθρωπιστικά σαν να λέμε. Όμως, οι Δημοκρατικοί δεν είναι η ενορία της γειτονιάς για να ξεφεύγουν με τέτοιες δηλώσεις. Πρόεδρος και γερουσιαστής (αυτός είναι και η αριστερή φωνή της υπόθεσης) προσπέρασαν τη μόνη δίκαιη λύση που είναι η ανεξαρτησία της Παλαιστίνης, ξέχασαν να μιλήσουν για την ουσία του προβλήματος σε όλες τις ανακοινώσεις τους που είναι η εισβολή και κατοχή εδαφών από το Ισραήλ, εργάζονται σκληρά για να εκταμιεύονται εκατομμύρια προς στήριξη του Ισραήλ σε αυτό το μακελειό αλλά θυμήθηκαν να δηλώσουν ότι χρειάζονται τροφή και νερό οι πολιορκημένοι στη Γάζα. Να μην πάνε διψασμένοι και πεινασμένοι ρε παιδί μου οι άνθρωποι από τις σφαίρες που έχουν ευλογήσει οι ΗΠΑ…